Wie ben ik?

Annemieke Wonink, geboren in 1965 en getogen in het rivierenland. Mijn studie deed ik in de hoofdstad, settelen in het Noord-Hollands kustgebied.

Als kind was er de wens dierenarts te worden. Op mijn zestiende wilde ik toch liever meer contact met clienten, daarom koos ik voor een carriere als groepsleidster. Dieren bleven mijn hobby.

Ik merkte dat ik snel inzicht in situaties had, verder zag dan het meteen zichtbare. Heel lang dacht ik dat iedereen dat had....

De laatste jaren geef ik dit aspect meer ruimte, laat ik de energie doorstromen en heb ik ervaring opgedaan met telepatische contacten. Dit heb ik ondersteund met cursussen: quantum touch, dierentolk, intuitieve communicatie.

Nu zet ik mijn talent om te communiceren met dieren en mensen die niet kunnen praten in als tolk. Het helpt begeleiders te begrijpen wat er omgaat in hun naaste, het geeft nieuwe gezichtspunten en aanknopingspunten om verder te gaan. Voor de client is het heerlijk om te kunnen zeggen wat hij of zij wil melden, aan iemand die het verstaat en vertaalt naar de mensen om de client heen.